(VIDEO) Aleksandar Rakas i Marko Radaković slavili u Njemačkoj, Lemmy Krušić u Austriji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.10.2018 16:15h Autor:

Rakas, Krušić i Radaković

Jučerašnji dan bio je vrlo uspješan za MMA borce iz regije. Osim Vase Bakočevića, nastupili su još Aleksandar Rakas, Lemmy Krušić i Marko Radaković te su svi upisali pobjede.

Na istom eventu kao i Vaso Bakočević, odnosno na Malsher Fight Nightu, nastupilo je ukupno troje nama vrlo poznatih boraca. Već smo u posebnom članku obavijestili o pobjedi Bakočevića, no zapravo je cijela ekspedicija bila vrlo uspješna.

Aleksandar Rakas borio se protiv Tarika Zunića iz BiH te je slavio prekidom u prvoj rundi, a snimku borbe možete vidjeti u videu ispod teksta. Za borca iz Cro Cop tima to je drugi ovogodišnji uspješan posjet Njemačkoj. Rakas je Zunića impresivno bacio na samom početku borbe, a onda je u parteru radio sve do prekida.

Objavljuje Aleksandar Rakas u Subota, 27. listopada 2018.

Na programu se borio i Marko Radaković, član beogradskog Ahileja, a i on je također bio uspješan. I njemu se suprotstavio manje poznati borac iz BiH, a u pitanju je Vedran Soskan. Radaković je sve vrlo brzo riješio u svoju korist.

Завршница меча, све је од самог почетка па до краја ишло по плану. После паузе од 6 месеци, одличан начин за повратак и меч који је тест тренутне форме. Појас остаје код нас😎Такође је мој брат и саборац Vaso Bakocevic остварио победу гушењем у првој рунди, тако да је мисија "Немачка" обављена 100% успешно. Хвала мом тиму и свим мојим саборцима!Braco Andrijana TasicAhilej Borilačka AkademijaCrossBox GvožđarKimura Academy – Brazilian Jiu Jitsu Serbia / Brazilski Jiu Jitsu SrbijaIvan DjordjevicStefanovic DimitrijeAleksandar IlićИгор КрстићMilan Radakovic PileStefan NegucicFit Sport

Objavljuje Marko Radakovic u Nedjelja, 28. listopada 2018.

U Austriji je nastupio slovenski borac Lemmy Krušić, član zagrebačkog American Top Teama te se on također može pohvaliti uspješnim nastupom. Upisao je 20. pobjedu u karijeri, a nešto više o njoj rekao je putem svoje Facebook objave. Lemmy je inače savladao Davora Matića na Lentia Combat League u Linzu.

Hey guys I won my fight yesterday in the first round by TKO, this is my 20th professional victory … I have nothing…

Objavljuje Lemmy KrusicNedjelja, 28. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI