Verunica nakon "sumnjivog" remija u Rusiji: Trebao sam pobijediti, u to nema sumnje!

Vijesti iz regije 21.10.2014 11:40h Autor:

Photo by Matjaž Knuplež (Fight Madness)

Član FFC rostera u kick boksing konkurenciji teške kategorije, Ante Verunica je prije nekoliko dana odradio profesionalni boksački meč u ruskom Rostovu. Nakon šest rundi, suci su presudili neodlučen ishod iako oni koji su vidjeli dvoboj smatraju da je Zadranin trebao slaviti protiv domaćeg borca Aptija Davtaeva.

TO je Verunici bio pet profesionalni boksački meč uz score od 3 pobjede i po jedan poraz i "draw". Davtaev je, s druge strane, nakon osam pobjeda stigao do prvog neodlučenog ishoda.

U razgovoru za Radio Zadar, Verunica je izjavio kako je ipak zadovoljan ishodom.

"Moram biti budući da sam nastupio na njegovom terenu i sve je bilo spremno za njegovu pobjedu. Iznenadio sam ga, to je očito, trebao sam mu biti samo jedan u nizu pri stvaranju pobjedničkog niza."

Misli li Ante da bi on bio pobjednik da se nije boksalo u Rusiji?

"To uopće nije dvojbeno, poslije meča mnogi ljudi čija imena itekako teže u svijetu boksa su mi čestitali i rekli da sam bio bolji. Puno mi to znači jer znam da sam na pravom putu i da ću dobiti još prilika da skrenem pozornost na sebe."

Anti sada slijedi kratak odmor…

"Najprije kratak odmor, onda nastavljam s treninzima u Diaboliku kod Damira Zrilića i Nike Marketina i čekam novu borbu. Vjeujem da će prva sljedeća stići vrlo brzo", zaključio je Verunica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI