Veličković: U Puli su nas odlično dočekali

Vijesti iz regije 26.07.2013 06:32h Autor:

Veličković i Vale Tudo Pula

Jedan od najperspektivnijih boraca iz Srbije, Bojan Veličković i njegov trener Ivan Jurković, inače nositelj smeđeg pojasa luta livre su iskoristili pogodnosti predivnog hrvatskog primorja te su prihvatili priliku da posjete Vale Tudo klub u Puli i odrade jedan zajednički trening.

Do suradnje je došlo kao plod prijateljstva Bojana i hrvatskog borca Zdravka Dukića, koji je veoma domaćinski ugostio momke iz Srbije te im je na najbolji mogući način pokazao blagodati borilačkih sportova u Hrvatskoj.

"Provodim odmor s djevojkom na hrvatskom primorju, točnije u Puli kod mog prijatelja, kolege i odličnog domaćina Zdravka Dukića, što sam iskoristio da posjetim njegov grappling trening sa svojim trenerom Ivanom Jurkovićem koji je također u Puli na odmoru sa svojom djevojkom. Trening je bio odličan, kao i svi momci s kojima smo imali priliku raditi", izjavio je Bojan za Fight Site.

"Zahvaljujem se momcima i treneru na gostoprimstvu i ako budemo imali prilike rado ćemo ponovo posjetiti klub Vale Tudo Pula."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI