"Veliki" Roger Gracie održao seminar u Zagrebu: Među učenicima i Igor Pokrajac!

Vijesti iz regije 19.01.2015 13:56h Autor:

Foto: Facebook

Ponajbolji "jiu-jitser" današnjice, Brazilac Roger Gracie, je protekli vikend boravio u Zagrebu gdje je održao seminar u organizaciji Hrvatske akademske sportske udruge (SUBOS) u dvorani Martinovka. U dva dana treniranja (petak, subota) sjajan seminar je pohodilo više od stotinu što profesionalnih, što amaterskih BJJ boraca iz Hrvatske, ali i drugih regionalnih zemalja.

Među polaznicima su bili viđeni i poznati hrvatski MMA borac Igor Pokrajac, kao i ponajbolji hrvatski BJJ majstor i crni pojas Matko Kvesić. Prema onome što se moglo čuti direktno od polaznika, seminar je bio pun pogodak, a Gracie je jednostavno "čudo od sportaša".

Podsjećamo da se radi o čovjeku koji ima čak 10 zlatnih medalja sa Svjetskih BJJ prvenstva, kao i dvostrukom ADCC prvaku. Njegov ukupni BJJ "score" (gi i no-gi) se trenutačno  zaustavio na 65 pobjeda i samo 7 poraza, no valja naglasiti da su ga pobjeđivala samo četiri čovjeka u čitavoj karijeri (Einemo, Ribeiro, Cruz i Souza). Gracie je i aktivni MMA borac koji je nedavno dobio otkaz iz UFC-a te je karijeru nastavio u azijskom ONE FC-u. Nekoliko godina je proveo i u Strikeforceu gdje je pobjeđivao imena poput Randlemana, Jardinea ili Prangleyja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI