Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velika tragedija na borilačkom turniru u susjedstvu: Mladi hrvatski borac preminuo nakon meča | Fight Site

Velika tragedija na borilačkom turniru u susjedstvu: Mladi hrvatski borac preminuo nakon meča

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.09.2018 11:07h Autor:

Screenshot (ilustracija)

Tužne vijesti stižu s Posavina Open turnira koji se ove subote održavao u Odžaku. Nakon jednog meča po kickboxing pravilima jučer je, pretpostavlja se od posljedica udaraca, preminuo 16-godišnji natjecatelj iz Slavonskog Broda.

Mladi borac je tijekom meča primio udarac ispod rebara zbog kojeg je završio na podu, ali tada se pridigao i nastavio borbu te se činilo kako neće biti ozbiljnijih posljedica. No jednom kada je meč završio, krenuo je niz hodnik i tamo se onesvijestio, javlja SBplus koji se poziva na riječi svjedoka iz dvorane Srednje škole Pero Zečević u kojoj se održalo navedeno natjecanje.

“Prisutni liječnik radio je odmah na licu mjesta masažu srca. Prebacili su ga u Dom zdravlja i tamo je navodno dobio adrenalinsku injekciju. Kažu kako je još uvijek bio živ kada su ga preuzeli na granici slavonskobrodski liječnici”, za SBplus kazali su svjedoci.

Prema informacijama koje posjeduje spomenuti portal, medicinski tim iz Slavonskog Broda primio je mladića nešto prije 14.20 te se punih 65 minuta borio za njegov život, ali oko 15.30 mladi borac iz naselja Podvinje je preminuo.

Više detalja o uzroku smrti znat će se nakon obdukcije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI