Velika promjena: Anthonyja Perosha za sljedeći meč priprema Greg Jackson!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.09.2015 11:29h Autor:

Anthony Perosh

Anthony Perosh će svoj sljedeći UFC meč odraditi u Melbourneu na velikom UFC-u 193 protiv Giana Villantea. Prvi će to biti nastup za ovog hrvatskog Australca još od poraza od Seana O'Connella, koji je dogodio u svibnju ove godine također u Australiji.

Kako bi se što bolje pripremio za vrlo važan nastup, 43-godišnjak se odlučio prvi put u karijeri na veliku promjenu. Pripreme će odraditi u slavnom "Jackson MMA Gymu" u Albuquerqeu (Novi Meksiko). Perosh je već optutovao za SAD te je svoj boravak dugačak čak 6 tjedana najavio vrlo humorističnom porukom na službenom Facebobok.

"Odlazim u Albuquerque u Novi Meksiko. Za razliku od Zekoslava Mrkve ja ću u Albuquerqueu trenirati šest tjedana u JacksonWink MMA dvoran kako bih se pripremio za UFC 193 u Melbourneu 15. studenog", napisao je "The Hippo".

Od kada se vratio u UFC 2010. Peroshu ide jako dobro u elitnoj promociji. Poslije uvodonog poraza od Mirka Filipovića, "The Hippo" je ubilježio pet pobjeda i tri poraza te u poznim godinama ne prestaje impresionirati. Sada će trenirati u društvu najboljih boraca svijeta poput Donalda Cerronea, Alistaira Overeema i Jona Jonesa, a instruirat će ga ponajbolji trener svijeta Grega Jacksona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI