Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Velika je privilegija što je Zagreb upao u društvo Tokija, New Yorka i Los Angelesa" | Fight Site

"Velika je privilegija što je Zagreb upao u društvo Tokija, New Yorka i Los Angelesa"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.01.2014 15:12h Autor:

Glory 14 (foto: I. Kaurloto/Fight Channel)

Glory se već neko vrijeme smatra najboljom kickboxing organizacijom na svijetu, pa ne čudi oduševljenje borilačkih fanova nakon što je nedavno otkriveno da će se jedan event održati i u ovom dijelu Europe i to upravo u Zagrebu.

Čelni čovjek Fight Channela, Orsat Zovko, najzaslužniji je što Glory dolazi u Hrvatsku te je na konferenciji za medije povodom eventa koji je na rasporedu 8. ožujka u Areni odlučio posebno istaknuti o koliko se velikoj privilegiji radi.

"Ovo je na prvom mjestu velika privilegija. Biti na popisu sa svim tim metropolama u kojima je Glory bio u posljednje vrijeme i u kojima će tek biti. Svi ti veliki gradovi i sad je Zagreb među njima, to je zaista velika stvar. I za mene osobno je ova velika čast, kao i cijeli tim, jer Glory je trenutno najbolja kickboxing organizacija na svijetu. Kao što sam rekao, iznimno sam ponosan, dat ćemo sve od sebe kako bismo napravili najbolji mogući show u ovom dijelu svijeta do sada", rekao je Zovko.

"Sredinom prošle godine smo započeli razgovore i u vrlo kratkom roku smo se dogovorili da je dobro za obje strane da Glory dođe u Zagreb. Ovo je velika prilika za Zagreb i Hrvatsku da se promoviraju diljem svijeta, ali i za Glory je velika stvar imati na svom eventu Cro Copa. Siguran sam da će ambijent u Areni biti fantastičan. Odlična publika je najbitnija i sretni smo što u Hrvatskoj imamo i sjajne borce i brojne fanove", dodao je Orsat.

U ime Gloryja u Zagrebu je nastupio Cor Hemmers koji je otkrio zbog čega su odlučili u svoje redove dovesti Cro Copa.

"SAD je jedno od trenutno najbitnijih tržišta za Glory, a Mirko ima i tamo veliku bazu fanova. Zahtjev Spike TV-a je bio da angažiramo Cro Copa i nama je to odmah zvučalo kao odlična ideja. Nema boljeg mjesta od Zagreba za realizaciju takvog eventa, a vrlo je bitno i što imamo odličnog partnera kao što je Zovko“, istaknuo je Hemmers.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI