Velika borilačka manifestacija u Sloveniji- nastupaju Kujundžić, Fabjan, Jurišić…

Vijesti iz regije 08.11.2018 20:47h Autor:

Legends Collide 2

U Sloveniji se sprema velika borilačka manifestacija na kojoj će nastupiti “creme de la creme” slovenske borilačke scene.

Riječ je o Legends Collide priredbi koja se 17. studenog održava u Areni Bonifika, u Kopru, i sadrži borbe u kickboxingu, MMA-u, boksu i tajlandskom boksu.

Za priredbu je najavljen nastup jednog od najboljih hrvatskih, ali i svjetskih kick- boksača Mladena Kujundžića. Riječanin će u borbi po K-1 pravilima u kategoriji iznad 95 kg pobjedu tražiti protiv Talijana Francesca Xhaje.

Iskusni K-1 i muay thai borac Jasmin Bećirović na ovom će se eventu oprostiti od sporta borbom za WFMC titulu protiv Mađara Tihomira Brunera.

Glavni organizator priredbe, “Slovenski Rocky” Miran Fabjan također će nastupiti u borbi protiv Bojana Džepine iz Srbije. Rok Štrucl borit će se protiv Strahinje Mitrića, a Aleksandar Stankov protiv Nicole Destra.

MMA fanovima zanimljiv će biti nastup najboljeg slovenskog MMA borca Uroša Jurišića. Velteraš koji trenera u famoznom American Top Teamu odmjerit će snage s Gruzijcem Shotom Gvasalijom koji mijenja orginalnog protivnika Ivana Gluhaka. Nastupit će i Rudolf Pavlin protiv Siniše Kondića.

U boksu će Andrej Baković obračunati sa Stefanom Markovićem.  Po pravilima tajlandskog boksa borit će se Abdinejad Mehrdad i Kyrylo Bystrov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI