Veličkovićev protivnik tvrdi da je osjetio strah u “Srpskom čeliku”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.09.2017 11:49h Autor:

Darren Till i Bojan Veličković

Večeras nas u Rotterdamu očekuje UFC Fight Night 115 priredba, a na njoj će svoj peti ulazak u oktogon doživjeti Bojan Veličković (15-4-1).

Ispred “Srpskog čelika” će u Ahoy Rotterdam areni stajati neporaženi engleski borac Darren Till (14-0-1). Ovaj dvojac naći će se u posljednjoj borbi uvodnog dijela programa, a Till je njihov meč u nekoliko rečenica najavio za MMA Fighting pritom naglasivši da je kod Veličkovića, ali i ostalih velteraša, osjetio strah svaki put kada bi se susreli s njime.

24-godišnji Englez je u samom startu otkrio da su se on i Veličković već upoznali 28. svibnja u Stockholmu kada su bili dio iste priredbe. Podsjetimo, Till je tada bio uspješniji od Jessina Ayarija, dok je Bojan iste večeri upisao svoju najuvjerljiviju pobjedu u oktogonu nokautiravši Nicu Musokea.

“Nije mi namjera biti bez poštovanja prema nekome. Kada sam upoznao Bojana u Švedskoj, rukovao sam s njime i čestitao mu na pobjedi, ali mogao sam vidjeti strah kao i kod svih njih. Jedina stvar koju primjećujem kod svih ovih velteraša je ta da me se boje. Oni me pogledaju i vide moju veličinu i moje samopouzdanje, a ja uvijek vidim strah u njima kada se kreću po hotelu. Oni me poštuju i oni me se boje jer znaju da sam prijetnja u kategoriji”, izjavio je Till koji nije propustio ponuditi i djelomičnu prognozu borbe:

“Ovo je još jedan show kojeg moram ukrasti. Bolji sam od njega i bolji sam od svih njih. Ne namjeravam ući u oktogon i grliti svoje protivnike tijekom tri runde. Dolazim sa željom da im zabijem svoj lakat u lubanju. To sam ja to je moj mentalitet.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI