Veličković savladao Di Chirica u svojoj debitantskoj UFC borbi: Ovo je blagoslov!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 17:06h Autor:

Bojan Veličković

Bojan Veličković došao je do pobjede u svojoj prvoj UFC borbi i to nakon intenzivne i neizvjesne tri runde protiv Alessia Di Chirica. 

Bojan i Alessio odradili su tri runde gdje niti jedan borac nije gubio koncentraciju niti u jednom trenutku. Već tijekom prve runde podijeljeno je podosta snažnih udaraca, ali kroz čitavih pet minuta borci su ostali na nogama. Drugih pet minuta kreće slično, ali nakon otprilike dvije minute Bojan ruši talijanskog borca, no ovaj brzo ustaje.

Kraj druge runde obilježilo je jedno rušenje Di Chirica, no Veličković se okreće i počinje raditi na kimuri, koja mu je skoro uspjela, ali došao je kraj runde. Treća runda se može reći da je bila najbolja Bojanova, budući da je kontrolirao borbu na nogama, ipak u posljednjoj minuti je upao u probleme, kad ga Di Chirico ruši, a nakon toga i snažno pogađa.

Ipak, kraj treće runde nije utjecao na Bojanovu pobjedu. Dva suca su mu dala dvije runde, a jedan sve tri i slavlje ovog momka iz Novog sada je moglo početi.

“Osjećam se blagoslovljeno što sam uopće ovdje. Ovo je dio svijeta u kojem živi moja obitelj i iz koje ja dolazim i ovo je pobjeda koja je došla gotovo kao u mom rodnom gradu. Nisam osjećao pritisak, volim ovaj sport i nije mi bitno što piše na dnu kaveza, UFC ili nešto drugo, uvijek ću dati sve od sebe, jer ja sam ratnik”, rekao je Bojan nakon borbe Jonu Aniku.

Čestitamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI