Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Veličković pobijedio Westina prekidom u drugoj rundi! Turnir otvara sa sjajnih 5 bodova | Fight Site

Veličković pobijedio Westina prekidom u drugoj rundi! Turnir otvara sa sjajnih 5 bodova

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.07.2018 23:57h Autor:

Jonatan Westin vs. Bojan Veličković

Bojan Veličković je na sjajan način otvorio nastup u turniru velter kategorije Profesional Fighters League promocije. Prekidom u drugoj rundi savladao je Jonatana Westina iz Švedske.

Bojan i Jonatan odradili su prvu borbu na programu ovog eventa, čime je službeno otvoren turnir velter kategorije, a oba borca najavila su kako će krenuti po prekid u prvoj rundi, koji bi donio maksimalnih šest bodova u turnirskom poretku boraca. No, ipak u početku nije bilo tako, nego su borci krenuli s malo previše suzdržavanja i bez pravih napada. Očito je bilo kako švedski borac svoju priliku vidi u klinču i u rušenjima, a pokušajima promjene nivoa nije Bojanu dozvoljavao da uđe u ritam koji bi mu odgovarao.

Obojica su u prvoj rundi napravila ponešto. Bojan je imao nekoliko serija gdje je jako dobro kombinirao udarce rukama i nogama, dok je Westin upisao tri rušenja, no srpski borac se jako dobro snalazio i svaki put je brzo bio ponovno na nogama. Teško je bilo presuditi kome je pripala prva runda, ali na sreću srpskog borca, to nije bilo niti potrebno.

Između prve i druge runde, kutovi su vjerojatno podsjetili borce kakav je turnirski sustav te u drugu rundu obojica kreću puno odlučnije i otvorenije. I tu se vidjelo iskustvo Bojana Veličkovića, koji je pametno obranio nasrtaje Westina, nekoliko puta je odlično pogodio iz kontre, a onda je borbu odveo na pod. Tamo vrlo brzo dolazi od bočne kontrole, odakle kreće u seriju udaraca, na koje Westin nakon nekog vremena više nije imao odgovora i tako dolazi do prekida.

Bojan Veličković ovom je pobjedom turnir otvorio s pet bodova, što bi mu vjerojatno trebalo biti dovoljno za mjesto među najboljih osam, no nema sumnje kako će i u drugoj borbi dati sve od sebe da bi za doigravanje izborio što bolju startnu poziciju. Ova pobjeda došla mu je nakon dva uzastopna poraza u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI