Veleposlanik Južne Koreje posjetio TKD Jastreb

Vijesti iz regije 12.02.2014 13:04h Autor:

TKD Jastreb

U ponedjeljak 11. veljače 2014. stručno vodstvo Taekwondo kluba Jastreb ugostilo je korejsku delegaciju na čelu sa veleposlanikom Južne Koreje, njegovu ekselenciju gosp. Suh Hyung-wona, njegovog zamjenika vicekonzula Deuk Hwan Kim i gđu. Junghyun Park.

Nakon obilaska i predstavljanja objekta kluba u Rudešu, glavna tajnica kluba Tamara Pradegan kroz kratku prezentaciju upoznala je korejske goste sa svim klupskim programima i aktivnostima, stručnim vodstvom, uspjesima i djelovanjem kluba u kulturnom i javnom životu grada i države.

Po završetku prezentacije, gostima su uručeni prigodni pokloni, nakon čega je veleposlanik izrazio želju upoznati i dvoranski prostor kluba u naselju Voltino. U ugodnom druženju sa predstavnicima korejskog veleposlanstva, raspravljali smo o daljnjim projektima sa kojima želimo uz sportske ciljeve realizirati promociju korejske kulturne baštine u Hrvatskoj.

"Oduševljeni hrvatskim kolačima, našim brojnim idejama i entuzijazmom, sa kojim, kao jedan od najvećih i najboljih hrvatskih klubova, ulazimo zajednički u realizaciju navedenog projekta, zamolili su nas za primjerak prezentacije koju su odlučili predstaviti i ostalim korejskim veleposlanstvima diljem Europe i svijeta kao primjer sustavnog, kvalitetnog i produktivnog djelovanja kako u kulturnom i  športskom, tako i u odgojno-obrazovnom sustavu.  Vjerujemo da ćemo u skoro vrijeme na prostoru „Lijepe naše“ uz podršku predstavnika domovine taekwondo sporta, te uz podršku čelnih ljudi grada i države uspjeti realizirati i dosanjati naš taekwondo san sa kojim ćemo zasigurno zaintrigirati hrvatsku taekwondo javnost" – poručuju iz Jastreba, a prenosi Večernji list.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI