Večeras u Splitu Final Fight 3 nakon kojeg ništa više neće biti isto!

Vijesti iz regije 19.04.2013 07:54h Autor:

Final Fight 3

Velika dvorana Gripe u Splitu u petak navečer ugostit će sjajne K-1 i MMA borce koji će nastupiti na trećem po redu eventu Final Fight Championship organizacije nakon kojeg definitivno više ništa neće biti isto na ovim prostorima.

FFC 3 bit će samo prvi od deset fantastičnih evenata koje će organizirati Orsat Zovko diljem Hrvatske i regije do kraja ove godine, pa se definitivno ne smije propustiti event u Splitu na kojem će u glavnom meču večeri nastupiti Igor Jurković i Raul Catinas.

"Meni je želja stalno pobjeđivati, a Catinasa s kojim se sada borim poznajem jako dobro. On voli borbu iz blizine i to je nešto što mu ne smijem dozvoliti kako bih ostvario svoj plan i pružio publici odličan meč. Do kraja godine htio bih odraditi dva ili tri jaka meča kako bih se time na najbolji mogući način pripremio za mogući ponovni nastup na Glory Grand Slamu na koncu ove godine", rekao je Jurković na konferenciji za medije koja se održala u četvrtak u Splitu.

"Iznimno cijenim hrvatske borce, oni su jako dobri, ali Igoru poručujem da će mu trebati mnogo sreće kad se nađemo u ringu. Ne razmišljam previše o budućnosti, moj jedini cilj je pobijediti ovom prilikom u Hrvatskoj i onda ću tek vidjeti što i kako dalje", izjavio je Raul Catinas.

FFC 3 započinje u petak u 20 sati, a ulaznice se mogu još uvijek kupiti u sustavu Eventim.hr po cijeni koja kreće već od 80 kuna.

FFC 3 uvodne borbe:

MMA -77 kg: Dejan Milošević (Hrvatska) VS Ivan Gluhak (Hrvatska)
K-1 -88 kg: Toni Milanović (Hrvatska) VS Ibrahim el Bouni (Maroko)
MMA -93 kg: Teo Radnić (Hrvatska) VS Matej Batinić (Hrvatska)
K-1 +95 kg: Mladen Kujundžić (Hrvatska) VS Rok Štrucl (Slovenija)

FFC 3 glavne borbe:

K-1 -81 kg: Zlatko Bajić (Hrvatska) VS Petros Vardakas (Grčka)
MMA -93 kg: Christian Golčić (Švedska – Hrvatska) VS Tomislav Spahović (BiH)
MMA +93 kg: Ante Delija (Hrvatska) VS Michail Laprakis (Grčka)
K-1 +95 kg: Pavel Zhuravlev (Ukrajina) VS Luca Panto (Italija)
K-1 +95 kg: Igor Jurković (Hrvatska) VS Raul Catinas (Rumunjska)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI