Večeras u Laktašima WFL: U glavnom meču Denis Marjanović

Vijesti iz regije 25.09.2015 10:05h Autor:

Photo: KBS Hektor Laktaši

Danas će prvi put u Laktašima (Bosna i Hercegovina) gostovati promocija World Fighting League, čiji je osnivač slavni Nizozemac (Surinamac) Melvin Manhoef. Ukupno će na rasporededu biti 11 mečeva, od čega sedam glavnih i četiri uvodna, a publika će moći vidjeti i neka poznata regionalna lica.

Jedno od njih je i ono Denisa Marjanovića.

"Prije svega želim istaknuti da mi je velika čast što smo domaćini ovakvog spektakla i što smo zajedno s Manhoefom uspjeli dovesti poznata borilačka imena", izjavio je u četvrtak Marjanović nakon što je prošao službenu vagu zajedno sa svojim protivnikom Ivanom Pangom (main event).

"Jako sam motiviran i jedva čekam ući u ring. Protivnik je vrlo agresivan i gaji stil kao i svi Nizozemci koji su poznati kao odlični kick boksači. Siguran sam da ćemo uživati u muškoj borbi", dodao je Marjanović.

Od ostalih dvoboja valja istaknuti da će publika moći pratiti nastup Mladena Kujundžića protiv Fabija Quasija, Matijasa Barića, koji će snage odmjeriti sa Srbinom Bojanom Džepinom, "Bosanskog dijamanta" Igora Emkića kojem će protivnik biti Dennis Ipnema, Elmira Mehića koji će se sučeliti s Donegijem Abenom, te mladog Marka Adamovića iz Srbije, koji će se sučeliti s Marvinom Monteirom.

Priredba u Laktašima počinje u 20 sati!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI