Večeras se održava zanimljiv borilački event u Karlovcu: Na priredbi humanitarnog karaktera nastupaju Mihaljević, Erslan, Poljak….

Vijesti iz regije 12.05.2018 13:36h Autor:

Ivan Erslan (screenshot)

Kao što smo i najavili prije nekoliko tjedana, večeras će se u Karlovcu održati borilački event pod nazivom Noć Gladijatora.

Zanimljivu priredbu u Školskoj sportskoj dvorani Mladost sačinjavat će sedam kickboxing i četiri MMA dvoboja, a u njima ćemo gledati nekoliko regiji poznatih borilačkih imena.

Tu bi svakako mogli istaknuti iskusnog hrvatskog kick-boksača Igora Mihaljevića koji će u glavnoj borbi kickboxing programa odmjeriti snage s Mahmudinom Mahmićem. S druge strane, u MMA dijelu gledat ćemo, između ostalog, veterana Emila Poljaka kojeg čeka dvoboj s Milanom Nakićem, ali i novi nastup talentiranog Ivana Erslana s kojim će se obračunati Vlatko Pacelj.

Cijeli event organizira Kickboxing klub Old Lion i događaj će imati humanitarnu notu budući da je dio prihoda od ulaznica namijenjen Domu za djecu Vladimir Nazor.

Naglasimo i da dvojica boraca još uvijek čekaju na svoje zamjenske protivnike, budući da su im oni originalni iz nama nepoznatih razloga morali otkazati nastupe.

Kickboxing

Borna Bilandžić vs tba
Tihana Ulaković vs Natalija Božić
Luka Mlinac vs Dejan Ćosić
Petar Jaman vs Danilo Tošić
Muhamet Deskaj vs Samir Delić
Mario Jagatić vs Milan Stojadinović
Igor Mihaljević vs Mahmudin Mahmić

MMA

Philip Šarić vs tba
Zeba Samuraj vs Ante Krokar
Emil Poljak vs Milan Nakić
Ivan Erslan vs Vlatko Pacelj

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI