Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Večeras CFL 2 u Beogradu: Organizatori na mukama jer je Džakićev protivnik bio 3 kile pretežak (FOTO) | Fight Site

Večeras CFL 2 u Beogradu: Organizatori na mukama jer je Džakićev protivnik bio 3 kile pretežak (FOTO)

Vijesti iz regije 12.04.2018 12:57h Autor:

Photo: CFL (Facebook)

Večeras, 12. travnja, će se u Štark Areni u srpskom Beogradu održati drugi event borilačke promocije Collision Fighting League (CFL).

Popis borbi sadržava dva MMA dvoboja, dva meča prema kick boksing pravilima i turnir četvorice kick boksača do 71 kilograma. U srijedu je održano službeno vaganje, no na nesreću organizatora stvari nisu prošle onako kako su se nadali.

Gunduz Nabiev, borac koji je trebao nastupiti protiv legendarnog srpskog MMA veterana Dušana Džakića u meču do 77 kilograma. je pao vagu. I to za čak tri puna kilograma što je označilo da ne može nastupiti u samom meču. Organizatori su odlučili pronaći zamjenu za Nabieva, a ime protiv kojeg bi se Džakić trebao sučeliti u Štark Areni će biti objavljeno na dan priredbe, odnosno danas.

U turniru četvorice kick boksača do 71 kilograma nastupaju dva vrlo poznata regionalna imena. Srbin Nikola Cimeša će u prvom polufinalu odmjeriti snage s Rumunjem Danielom Corbenuom, dok će član Trojana iz Pule Teo Mikelić u okršaj s Rusom Sayfullahom Hambahadovim.

Pobjednici polufinalnih dvoboja će ujedno činiti i “main event” čitave priredbe.

Valja još istaknuti meč u super teškoj kategoriji kick boksing konkurencije između Srbina Rade Opačića i Francuza Pasala Tourea. Opačić je smatran najvećim srpskim kick boksing potencijalom u ovom trenutku, a u Beogradu ga čeka opasni Francuz.

Čitav popis borbi CFL 2 priredbe možete pogledati ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI