Večeras borilački event u Belišću, nastupaju Đođ, Zidar, Trušček…

Vijesti iz regije 25.08.2018 11:13h Autor:

Hamidović vs. Zidar

Sportska dvorana u Belišću večeras će ugostiti borilački event imena “Bababer Fight Night 2”, koji donosi osam MMA borbi te vrlo zanimljiv grappling turnir četvorice.

Event je u organizacija “Sambo Cluba Belišće”, a okupljen je sjajan popis boraca koje ćete moći večeras popratiti. Ukoliko se nalazite u istočnoj Slavoniji, ovo bi vam bio odličan izbor toga kako provesti današnju večer. Organizatori su se potrudili dovesti nekoliko poznatih imena hrvatske borilačke scene, poput Zorana Đođa, Ivana Zidara i Ivice Truščeka, a tu je i veliki broj talenata, u prvom redu nadolazeći osječki borac Luka Sumić.

Sve počinje od 18 sati, kad ćete imati priliku pogledati odličan grappling turnir, na koji je organizator uspio dovesti četiri dokazana hrvatska grapplera. Prije toga moći ćete popratiti grappling meč Matije Šatvara i Ivana Požgaja, a onda kreće ono zbog čega će slavonski borilački fanovi pohrliti u Belišče, MMA program od osam zanimljivih borbi. Pogledajte kako izgleda cijeli raspored, a ukoliko ste u blizini, nikako nemojte propustiti.

Ulaz na event je slobodan!

MMA

Luka Sumić vs. Nedjeljko Kuna – 77kg
Boris Katić vs. Matej Skokić – 62kg
Zoran Đođ vs. Aleksandar Dimitrijević – 84kg
Ivica Jakopić vs. Jovan Pejić – 77kg
Lovro Krišto vs. Nemanja Kukić – 93kg
Katja Vuković vs. Dajana Karalica – 70kg
Luka Šafran vs. Anto Palavara – 84kg
Ivan Zidar vs. Suljo Hamidović – 64kg

Grappling turnir četvorice

Ivica Trušček, Marko Klasić, Vinko Udovičić, Krešimir Jurković

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI