Večera šampiona! Pogledajte što je bilo na meniju Vase Bakočevića nakon uspješnog vaganja (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.07.2018 20:39h Autor:

Vaso Bakočević i Fedor Emelianenko

Vaso Bakočević uspješno je odradio vaganje za svoj sutrašnji debi u Bellatoru, a nakon toga je uslijedio večera koju svakako vrijedi popratiti, s ciljem da vidite što profesionalni MMA borci jedu nakon što prođu onaj najteži dio priprema za svaku borbu.

Video je objavio Željko Čačija s portala “U Kličnu”, koji je s Vasom u Rimu, gdje će popratiti sve vezano uz njegov nastup. Tako su se našli zajedno i na večeri, a Željko nije mogao da ne snimi što se to nalazilo na meniju dan prije borbe, odnosno čime to najbolji crnogorski MMA borac vraća svu snagu izgubljenu skidanjem kilograma.

Vaso je već ranije rekao kako misli da će u kavezu biti čak i teži od Koreshkova, a po onome što je odabrao pojesti, nije niti čudno da tako razmišlja. Na meniju su proteini i ugljihidrati, no ne bih nas čudilo da to ne bude sve. Pretpostavljamo da bi do borbe mogao vratiti pet ili šest kilograma, a i sam je najavio kako vjeruje da će mu snaga biti glavni adut u planu da napraviti veliki iznenađenje i savlada bivšeg Bellatorovog prvaka i po mnogima jednog od najboljih velteraša na svijetu.

Video se nalazi ispod teksta.

Ručak šampiona @vaso_psycho @ivandjordjevicicko @supplementstore.rs @filiptravel @casinofairplay @coach_krle10

Objavu dijeli Zeljko T Zex Cacija (@u_klinchu)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI