Vaso samo nekoliko sati prije borbe najavio: Nizak sam, ružan i debeo, ali ako ga zašarafim je gotov!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.07.2018 19:59h Autor:

Vaso Bakočević

Samo nekoliko sati prije nego što će ući po prvi put u Bellatorov kavez, Vaso Bakočević dao je posljednju najavu borbe i onoga što misli učiniti nakon što se zatvore vrata, a u kavezu ostanu tek sudac, Andrey Koreshkov i on.

Vaso je jučer odradio vaganje na koje je došao u izuzetno dobroj formi, a fanovi u regiji su to popratili sa zanimanjem, jer su očekivali vidjeti što će to Vaso napraviti ovog puta te kako će se predstaviti na velikoj sceni. Na kraju smo vidjeli jednog Vasu na kakvog nismo navikli, odnosno sučeljavanje je odradio potpuno mirno, a to je uistinu sve iznenadilo.

“Eto, pokazao sam da mogu biti i dobar, ali eto niti to ne valja. Što god napravio, ne valja. Napokon sam bio normalan i ljudi razočarani”, rekao je Vaso za “U klinču”, a onda je nastavio o samom vaganju i procesu skidanja kilograma.

“Nikad nisam bio spremniji za vaganje, već nekoliko dana sam dobar. Nikada lakše nisam ušao u tjedan borbe i bez problema sam skinuo kilograme. Izgleda da se niti on nije mučio, što mi je čudno jer tip izgleda kao monstrum. Nije bilo incidenta, ali će zato večeras biti incidenta.”

Koliko god da je skidanje bilo lako, Vaso danas ipak nije mogao jesti niti piti sve što želi, odnosno iznenadilo ga je nešto na što nije bio spreman. Objasnio je što to točno.

“Da, uvedena su nova pravila. Borci imaju pravo vratiti deset posto svoje težine i jedan dodatni “pound” (450 grama), što bi značilo da ja ne smijem imati preko 85 kilograma, a već jučer navečer sam bio na 84. Morati ću paziti jer nas važu prije borbe. Ukoliko budem imao više, to neće značiti da je borba otkazana, borba će se svakako održati, ali u tom slučaju ću iduću borbu u Bellatoru morati odraditi u kategoriji do 84 kilograma, što mi nikako nije cilj. Ne želim se boriti protiv tipova od dva metra i sto kilograma. Moram danas paziti što jedem i pijem”, rekao je te je najavio kako bi ipak sve trebalo biti u redu.

Što se tiče najave borbe koja se nalazi na glavnom Bellator 203 programu, rekao je:

“Ja sam nizak, ja sam ružan i ja sam debeo. Ali, ja udaram poprilično jako. Ako ga jednom zašarafim biti će mu laku noć, ugasiti će mu se svjetla kao nikad do sada. On to sigurno zna, dobro su me proučili on i njegovi treneri. Nemam što izgubiti, ulazim potpuno opušten i bez pritiska pa što god se dogodilo. Ja sam u svojoj glavi već odavno pobjednik.”

Bakočević i Koreshokov nastupaju točno u sredini glavnog programa eventa koji se večeras održava u Rimu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI