Vaso poslao poruku “hejterima”: Pogledajte me sada! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 10:13h Autor:

Photo: Facebook

Najbolji crnogorski MMA borac Vaso Bakočević će ovog vikenda u Rimu odraditi svoj debi za moćni Bellator. Već u prvom nastupu ga čeka opaki Rus Andrey Koreshkov koji je u jednom trenutku bio i prvak promocije koju vodi Scott Coker. Dvojac će ukrstiti rukavice u jednom od mečeva na glavnom programu koji će se održati u velter kategoriji.

“Psihopata” je već potpisom za Bellator napravio velik posao, za koji su mnogi mislili da nikad neće moći odraditi. A sada najavljuje da će šokirati svijeti i iznenaditi moćnog Rusa.

Crnogorac je prije nekoliko dana, nakon što je odradio pripreme na Tajlandu, stigao u Rim, gdje odrađuje posljednje tehničke zadatke prije ulaska u sam kavez. Jedan od njih je i službeno fotografiranje za novog poslodavca.

Bakočević je to odradio s crnogorskom zastavom omotanom oko tijela i rukom na srcu. Uz fotografiju je poslao emotivnu poruku svojim navijačima, ali i svima onima koji ga nisu podržavali kroz dugu i bogatu karijeru.

“Svi vi koji ste me pljuvali sve ove godine, govorili da od mene nikad neće biti ništa…POGLEDAJTE ME SAD!!!”, napisao je “Psihopata” te je dodao:

“A pravim navijačima hvala puno na podršci, dat ću sve od sebe da vas ne razočaram pa kakav god rezultat da bude!”

Neovisno o ishodu meča protiv Koreshkova, koji se održava ovog vikenda u Rimu, Bakočević će dobiti još dvije borbe u američkoj promociji. Prema vlastitim riječima, potpisao je ugovor na ukupno tri meča pa ćemo “Pshihopatu” pobijedio ili izgubio, i dalje gledati u organizaciji Scotta Cokera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI