Vaso ponovno uzrokovao kaos, gađao protivnika pojasom i porušio stol na pressici (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.10.2017 22:43h Autor:

screenshot

Samo nekoliko dana nakon pobjede protiv Tončija Peruška na CFL eventu, Vaso Bakočević sudjelovao je na press konferenciji kojom je trebao najaviti svoju borbu protiv Jivka Stoimenova na Megdan FC eventu. I ponovno je bio u centru pažnje zbog svog karaktera.

U početku je sve bilo u redu, borci su odgovarali na pitanja uz jednu uobičajenu količinu trash talka i najavljivanja dominantne pobjede. Sve dok Jivko nije dobio pitanje o tome kako je prozvao puno iskusnijeg borca, odnosno borca koji ima čak deset puta više borbi nego on. Jivko je tada počeo pričati o tome kako respektira Vasu kao borca, ali ga smatra klaunom. Vaso je tada odgovorio svom protivniku kako on njega ne respektira, nazvao ga je pogrdnim izrazom, na što mu je Bugar obećao kako će ga prebiti.

Tada više nije trebalo dugo Bakočeviću da reagira, krenuo je pokušati odmah odraditi uvod u borbu, no na vrijeme je zaustavljen, srušivši samo nekoliko stvari sa stola. Situacija se naoko smirila, borci su se vratili na svoja mjesta, no Jivko je tada pokazao srednji prst te pogodio Bakočevića papirom koji se nalazio ispred njega. Crnogorac je nakon toga protivnika gađao pojasom prvaka koji je držao ispred sebe te je srušio stol i nakon toga krenuo sa žestokim uvredama koje nećemo citirati. Ukoliko vas baš zanimaju, ispred vas je video cijelog događaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI