Vaso Bakočević stigao u Rim i odmah uhvatio “šefa” (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.07.2018 19:14h Autor:

Vaso Bakočević

Ostalo je samo tri dana do debi nastupa Vase Bakočevića u drugoj najboljoj svjetskoj MMA promociji, a Crnogorac je pristigao u Rim gdje se prihvatio lakšeg treninga i skidanja kilograma, u uspio se susretni i sa šefom Scottom Cokerom.

Vasu će u subotu čekati okršaj protiv Andreya Koreshkova, za koji tvrdi da se savršeno pripremio te da ide pružiti pravi show fanovima u dvorani i pred malim ekranima. Vaso se iz Rima javio objavama na društvenim mrežama, a nešto više o tome na svom je Facebook profilu rekao Ivan Dorđević, koji je s Vasom u Italiji.

“Odrađen je još jedan trening, preostalo je skinuti još pokoji kilogram te vaganje pa onda slijedi borba. Ovo je jedno veliko iskustvo, organizacije je savršena, upoznali smo se s velikim imenima MMA svijeta (Royce Gracie i Fedor Emelianenko su promotori turnira) i moram priznati da su svi vrlo ugodni i raspoloženi za razgovor, druženje, razmjenu iskustava i suradnju bilo koje vrste te će nam ovi svi kontakti sigurno biti dragocjeni. Iako je ovo nivo kojem mi težimo i svim silama ga nastojimo dostići, ovdje se svi prema nama, kao i prema svima, odnose kao da smo najveće zvijezde, iako to još uvijek nismo”, napisao je Đorđević.

Vaso se fotografirao sa šefom Bellatora, Scottom Cokerom, osobom koju će u subotu biti najviše potrebno impresionirati, što on svakako namjerava.

With @bellatormma boss #scottcoker #bellator203 #rome #italy #press #conference #boss

Objavljuje Vaso BakocevicSrijeda, 11. srpnja 2018.

BRAĆO SA VAMA SAM ! PREBIJTE IH SVE U RIMU !

Objavljuje Aleksandar Simetrija DjordjevicUtorak, 10. srpnja 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI