Vaso Bakočević prava je atrakcija u Rimu, družio se s dvije istinske MMA ikone (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.07.2018 14:19h Autor:

Vaso Bakočević i Big John McCarthy

Vaso Bakočević u Bellatoru uživa tretman zvijezda te zbog toga ima priliku kontaktirati s mnogim poznatim osobama MMA svijeta. No, ipak je posebna čast dobiti priliku družiti se s pravim MMA ikonama, s dvije osobe koje su se nalazile u kavezu na prvom UFC eventu, davne 1993. godine.

Već jučer Vaso je doputovao u Italiju, a odmah je iskoristio priliku susresti se sa svojim novim šefom, Scottom Cokerom te je nastala fotografija s tog susreta. O čemu su Coker i Vaso pričali ne znamo, ali možda saznamo nakon subotnje borbe protiv Andreya Koreshkova. Nakon toga je uslijedilo druženje na Bellatorovim organiziranim događanjima, a tamo su se Vaso i ekipa iz Ahileja susreli s dvije borilačke ikonetine.

Kako je navedeno na samoj stranici borilačke akademije Ahilej, vratili su se na same početke sporta, odnosno susreli su vjerojatno najvećeg MMA suca ikad, Johna McCarthya, koji će u subotu biti komentator Vasine borbe. Osim toga, John McCarthy bio je sudac na prvom UFC eventu te je u elitnoj svjetskoj promociji sudio preko 24 godine. Uz Big Johna tamo je bio i Bellatorov ambasador te osvajač tog prvog UFC turnira, Royce Gracie.

“Zahvaljujući ovim ljudima danas ovu disciplinu gledamo kao pravi sport. I Scott Coker je na konferenciji za medije zahvalio obitelji Gracie što su postavili temelje MMA-a kao moderne sportske discipline. Imali smo priliku provesti neko vrijeme s veliki Royceom, koji nam je detaljno opisao kako je sve počelo, kako su njegov djed pa otac maštali da kompleksno nadmetanje u ultimativnoj disciplini pretvore u sport, a i o prvoj borbi kojoj je zapravo bio cilj utvrditi koja je disciplina najbolja. Bilo je veliki zadovoljstvo slušati to, a sam Royce je toliko pristupačna i ljubazna osoba da se ne bi trebali iznenaditi ukoliko ga uskoro vidite u našoj dvorani”, napisali su iz Ahileja.

Vaso do sutra ima posao skinuti preostalu težinu te odraditi vaganje s Andreyem Koreshkovim. Ranije je već najavio kako namjerava u borbi biti teži od njega, a za vaganje je najavio show, kao što on to uostalom i radi. Ipak, nije rekao da će napraviti kaos, spomenuo je da će možda svom protivniku donijeli buket cvijeća. U svakom slučaju, neće nam s Vasom biti nimalo dosadno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI