Vaso Bakočević potvrdio šest borbi u samo četiri mjeseca

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.01.2018 19:52h Autor:

Vaso Bakočević

Kontroverzni, ali i vrlo popularni crnogorski MMA borac, Vaso “Psihopata” Bakočević namjerava imati vrlo aktivnu 2018. godinu. Tako je danas objavio da je dogovorio već šest borbi, koje će se održati i samo četiri mjeseca razmaka.

Ovo što je neko vrijeme u regiji bio Ivica Trušček, sada je i službeno postao Vaso Bakočević. Nevjerojatna aktivnost u MMA borbama, bez pitanja tko stoji s druge strane, a najbolji dokaz tome je čak šest dogovorenih borbi, s tim da Vaso dodaje kako to još uvijek nije sve u istom razdoblju.

“Ni za jednog protivnika se neću posebno spremati,jer se borim svaki drugi vikend. Borit ću se u lakoj (70kg), velter (77kg) i srednjoj (84kg) kategoriji, za mene su svi isti,dolazim da boriti i ne zanima me tko stoji na drugoj strani ringa, sve ću vas pobiti”, napisao je Vaso na svojoj Instagram stranici, a na Facebooku je odmah dodao i koji su to nastupi.

Vaso je dodao kako danas kreće u pripremu za prvu borbu, a odmah nakon nje će mu uslijediti nastup u Dubrovniku, na Noći Gladijatora. Tamo znamo i tko mu je protivnik, a to je nevjerojatno talentirani domaći borac, Karlo Caput. Vidjeti ćemo hoće li Vaso uspjeti zadržati zdravstveno stanje takvim da i nastupi u svim dogovorenim borbama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI