Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vaso Bakočević ove jeseni protiv Krazy Horse Benneta u Novom Sadu? | Fight Site

Vaso Bakočević ove jeseni protiv Krazy Horse Benneta u Novom Sadu?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.05.2017 20:26h Autor:

Charles Bennett

Vaso Bakočević nastupiti će ove jeseni na drugom eventu srpske MMA promocije “Megdan Fighting”, a dolazimo do informacija kako bi mu protivnik trebao biti uvijek zanimljivi MMA veteran, Charles “Krazy Horse” Bennett.

Vaso je već nastupio na prvom MEGDAN eventu, a upravo je njegova borba protiv Stefana Zvijera povukla najviše prašine iza sebe. Crnogorac je slavio u ludoj atmosferi i uvjetima, čime je završena dugo trakavica svađa ova dva borca. No, MEGDAN Vasi ne misli dati niti malo drugačijeg protivnika za novu borbu, naime priča se kako su mu dogovorili jednog od najluđih.

Jer Charles “Krazy Horse” Bennett se proslavio upravo svojim eskapama izvan ringa tj. kaveza, ponajviše onima prije borbe. Zapravo, svojim skorom koji iznosi 30-32-2 baš i nije mogao doći do nekog svjetla reflektora. No, upravo njegova ludost mu je donijela nastupe u Prideu, ali i King of The Cage promociji, čiji je jedno vrijeme bio zaštitni znak.

I sam Bennett je na Instagramu potvrdio kako se nešto tako sprema, objavivši kako mu je iduća borba u Rusiji, a nakon nje u Srbiji. I sve se čini kako je upravo to ova borba za koju smo dobili informacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI