Vaso Bakočević odlazi u Bellator!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.04.2018 22:46h Autor:

Vaso Bakočević

Samo dan nakon trijumfalnog nastupa na Megdan 3 eventu u Novom Sadu, kao bomba došla je vijest da će Vaso Bakočević pristupiti drugoj najjačoj svjetskoj MMA promociji. Ovih dana očekuje se njegov potpis za Bellator.

Ovu informaciju prenosi portal “U klinču”, koji je do informacije došao već u srijedu, putem jednog drugog borca, no sam Vaso je zamolio da se ista ne iznosi dok ne prođe jučerašnji event. Ugovor s drugom najvećom svjetskom promocijom još uvijek nije potpisan, no čini se kako bi to trebalo biti obavljeno u narednim danima.

Bakočeviću je pobjeda protiv Stoimenova bila sedma u nizu, a posebno je vrijedna jer ju je dominantno ostvario u borbi s protivnikom kojeg se smatralo jednim od većih talenata istočne Europe. Crnogorac je odradio vrhunski nastup te je slavio prekidom i na pravi način odlazi okušati se u Bellator.

Budući da još nije potpisao, ne zna se niti kada bi mogao debitirati, no znamo da promocija u srpnju ponovno dolazi u Italiju i da se tamo sprema odličan program. Možda i Vasu budemo gledali na tom eventu. Osim toga, ne smijemo zaboraviti kako je će Vaso sada napokon ponovno biti u istoj promociji s Lukom Jelčićem. Naime, još dok su obojica bili dio FFC-a, bilo je žestokih prepucavanja, ali međusobna borba nije se uspjela dogovoriti. Tko zna…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI