Van Rees nakon što je skinuo Stanića dobio meč na FFC-u 11!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.03.2014 09:20h Autor:

Patrick Van Rees

Tek malo više od tjedan dana preostalo je do FFC-ovog eventa koji će se 04. travnja održati u osječkoj dvorani Gradski vrt, a čelnici te organizacije još početkom ovog tjedna riješili su i jednu od posljednjih nepoznanica kad je u pitanju popis borbi.

U kickboxing dijelu već je najavljen nastup Dženana Poturka koji se nakon podulje pauze odlučio vratiti u ring, ali u posljednje vrijeme rezultati mu ne idu previše na ruku. U Osijeku će odraditi svoj debitantski nastup u FFC-ovom ringu, a već tom prilikom imat će izuzetno opasnog protivnika.

Nizozemski borac Patrick Van Rees predstavio se hrvatskoj publici borbom u Opatiji na FFC Futuresu 1 kad je u glavnom meču kickboxing dijela uspio nokautirati domaćeg borca Ivana Stanića te je time opravdao prijeteće najave koje je slao u danima prije nastupa.

Upravo će se Van Rees naći u ringu s Poturkom, pa nema sumnje kako nas očekuje još jedan vrlo atraktivan nastup, a Nizozemac je već pokazao kako je iznimno čvrst i neugodan borac za svakog protivnika.

Ulaznice za FFC 11 u Osijeku možete pronaći u sustavu Eventim po cijenama već od 60 kuna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI