Valentijn Overeem u Srbiji protiv Mihajlovića!

Vijesti iz regije 10.10.2013 09:12h Autor:

Valentijn Overeem

Serbian Battle Championship 2 počinje poprimati finalne obrise, a glavni meč večeri je objavljen. Brat poznatog Alistaira Overeema, i nekadašnji "RINGS Free Fight Dutch" prvak u teškoj kategoriji, će se sastati sa srpskim MMA pionirom Bojanom Mihajlovićem.

Usprkos vrlo impresivnom glavnom meču, ostale potvrđene borbe neće biti ništa manje zanimljive za mnoge MMA fanove na našim prostorima. Damir "Dado" Mihajlović je također najavljen za ovaj fightcard, ali protivnik još nije poznat.

Izuzev mečeva čelnika SBC organizacije, imat ćemo priliku gledati i MMA debi trenutnog IBF i WBO europskog prvaka u boksu i nekadašnjeg juniorskog vice-prvaka svijeta Gearda Ajetovića!

Najavljen je također i Dušana "Cyborg2" Džakića protiv jednog od najboljih europskih MMA boraca do 77 kilograma – Viktora Halmija.

Iako je i to samo po sebi izuzetno kvalitetno popunjen fight card, na njemu će se naći i nekadašnji UFC borac Denis Stojnić!

"Prošle godine smo pokrenuli organizaciju Serbian Battle Championship s namjerom da pružimo priredbu na kojoj će se borci našeg Family Fight Teama moći oprobati. Iz te želje je izrasla SBC1 manifestacija koja je bila vrlo toplo dočekana i izuzetno posjećena. Obećali smo da će SBC2 biti znatno bolji, a to smo odlučili i ispuniti", izjavio je za FightSite čelnik i borac Bojan Mihajlović.

Serbian Battle Championship 2 će se održati 16. studenog u velikoj dvorani  "Spensa" u Novom Sadu.

Trenutni Fight Card za Serbian Battle Championship 2:

Bojan Mihajlović vs. Valentijn Overeem, 93+
Luka Strezoski vs. Nicolaj Salchow, 84kg
Dušan Džakić vs. Viktor Halmi, 77kg
Stefan Sekulić vs. Svetislav Nikolajev, 77kg
Branislav Jovičić vs. Gojko Vuković,  70kg
Ranko Karan vs. Elizar Tariku, 70kg
Damir Mihajlović vs. TBA
Geard Ajetović vs. TBA
Denis Stojnić vs. TBA

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI