Uspješna suradnja: Dubrovčani zadovoljni Babićem, "Hambi" oduševljen Dubrovčanima!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.12.2013 11:28h Autor:

Photo - Gladiator Dubrovnik

21. prvog prosinca će se održati 8. izdanje tradicionalne dubrovačke Noći Gladijatora. Ponajbolji hrvatski MMA klub je ove godine još ozbiljnije odlučio shvatiti pripreme za samu priredbu, ali su odlučili i dodatno ojačati svoj trenerski tim.

Tako ovih dana u Dubrovniku boravi jedan od najboljih hrvatskih MMA trenera Goran Babić "Hambi", koji će narednih tjedana brusiti formu dubrovačkih gladijatora. Zajedno s Babićem, u hrvatski turistički biser je stigao i Francisco "Croata" Barrio. Ovaj argentinski hrvački reprezentativac koji je nedavno uspješno debitirao u FFC-u također dijeli svoje neosporno hrvačko znanje s dubrovačkim borcima, ali i sam upija dodatnu kvalitetu ovom suradnjom.

Prvi dojmovi trenera Babića su sjajni. "Hambi" je oduševljen gradom, ali i znanjem i potencijalom dubrovačkih boraca. U kratkom razgovoru za Fight Site, Babić je pohvalio braću Perak, Deliju, Račića i ostale dubrovačke borce, no rekao je da postoji određeni prostor za napredak.

Radi li se o jednokratnoj suradnji ili će Babić ostati dulji period u Dubrovniku, za sada se ne zna. Ipak, jasno je da su obje strane zadovoljne ostvarenim poslom za sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI