Uroš Jurišić se pohvalio treningom s MMA zvijezdama (FOTO)

Vijesti iz regije 09.05.2018 18:58h Autor:

Uroš Jurišić

Najbolji slovenski MMA borac, Uroš Jurišić, nalazi se u Americi, gdje se priprema za idući nastup u Titan FC promociji. Tako se pohvalio mjestom gdje trenira, ali i nekim trening partnerima.

Uroš je otišao u glavnu American Top Team dvoranu na Floridi, gdje je već proveo neko vrijeme. Uostalom, predstavljao je taj tim u 21. sezoni Ultimate Fightera, gdje su se članovi ATT-a borili protiv članova Blackzilliansa. Tamo je doživio poraz pa na kraju nije uspio izboriti svoje mjesto u UFC-u, poput nekih drugih sudionika sezone, no on svoj put prema najboljima gradi preko Titan FC promocije.

Ukoliko postane Titan prvak, ugovor s UFC-om biti će mu na dohvatu ruke, a to nije daleko, budući da ga je sam Titan FC prvak, Jose Caceres, nedavno prozvao. Uroš je taj poziv prihvatio te je zatražio od matchmakera promocije borbu za titulu. Već prije toga doputovao je u Ameriku, gdje je započeo s pripremama za idući nastup te se nada da bi to mogla biti upravo ta borba.

Dok poziv dođe, on će se pripremati u društvu najboljih, a jedan od takvih je i Will Brooks, bivši Bellatorov prvak, s kojim zajedno trenira. Brooks se priprema za nastup na PFL turniru, gdje je jedan od glavnih favorita za osvajanja glavne nagrade od milijun dolara. Zanimljivo, u tom turniru nalazi se i Rashid Magomedov, koji također trenira zajedno s njim i Urošem. U svakom slučaju, slovenski borac je na dobrom putu prema UFC-u, a ovakvi kolege mu mogu dati jako dobre savjete.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI