Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Uroš Jurišič najavio novu borbu u Americi, zamolio fanove da mu pomognu pokriti troškove | Fight Site

Uroš Jurišič najavio novu borbu u Americi, zamolio fanove da mu pomognu pokriti troškove

Vijesti iz regije 28.04.2018 11:17h Autor:

Uroš Jurišić

Ispred najboljeg slovenskog MMA borca nova je američka avantura, no neporaženi Uroš Jurišič nažalost nema sve posloženo da se može u miru pripremiti za svoj nastup.

Nakon što je do sada dva puta uspješno nastupio u vrlo dobroj američkoj borilačkoj promociji, Titan FC, Jurišič je dobio poziv za novu borbu te je isti prihvatio. Ipak, financijske poteškoće nešto je kroz što prolazi i nikako mu nije lako fokusirati se samo na trening i nastup. Nešto više o tome iznio je putem Facebooka.

“6. svibnja odlazim u SAD, gdje ću se boriti na eventu organizacije Titan FC, a protivnik bi mi trebao biti Rico Farrington (7-2), iz tima MMA Masters. Troškovi su ogromni, a budući da smo trenutno daleko od minimalne cifre koju trebam za put, zamolio bih sve koji su spremni podržati me, jer mi je neophodno biti u situaciji normalno se pripremiti za borbu. Svatko tko ima priliku i želi mi pomoći, ovim ga putem molim za to. Ili da barem podijelite ovu objavu na Facebooku.”, napisao je u statusu, koji smo također podijelili ispod teksta.

Uistinu je tužno vidjeti da ponajbolji borci iz regije imaju ovakvih problema u ispunjenju svoga sna. Nadamo se kako će se pojaviti zainteresirani sponzori, jer u slučaju tri pobjede u promociji kao što je Titan FC, UFC ugovor jako je blizu. Primjera radi, posljednje poznato ime koje je došlo iz te promocije bio je Volkan Oezdemir. Dogodilo se to početkom prošle godine, a već početkom ove se borio za UFC titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI