Uroš Jurišić dogovorio borbu u Titan FC promociji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.07.2017 19:16h Autor:

Uroš Jurišič

Uroš Jurišić ugovorio je borbu u američkoj Titan FC promociji, gdje će se boriti protiv malo poznatog Isidora Rodriguesa.

Iako je već neko vrijeme član American Top Teama, Uroš Jurišić do sada nije imao profesionalnu borbu na američkom tlu. Predstavljao je ATT u Ultimate Fighteru, ali to nisu profesionalno sankcionirane borbe te je sada napokon dočekao takvu priliku. Nastupiti će na Titan FC 45 eventu.

Titan FC je inače vrlo kvalitetna američka regionalna promocija, iz koje borci vrlo često odlaze u UFC ili čak UFC sam tamo pošalje neke talente za koje smatra kako još nisu spremni iskusiti oktogon. Jurišič trenutno ima 5-0 profesionalni skor, dolazi iz ponajboljeg svjetskom gyma i sigurno ima UFC apetite.

Za protivnika će imati američkog borca Isidora Rodriguesa, a event i borba se održavaju 18. kolovoza. O njegovom protivniku nismo uspjeli puno saznati, a čak nema niti profil na Sherdogu. Neki izvore govore o tome kako je do sada odradio tri borbe te u svima slavio, no ne zna se ništa o protivnicima niti eventima gdje su borbe odrađene. Vjerojatno ćemo nešto više saznati od samog Uroša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI