Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Upoznajte Antonelu Begonju Orlić pred prvu profesionalnu MMA borbu (VIDEO) | Fight Site

Upoznajte Antonelu Begonju Orlić pred prvu profesionalnu MMA borbu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.10.2018 21:24h Autor:

Antonela Begonja Orlić

Ispred nas je video u kojem možete upoznati Antonelu Begonju-Orlić, prvu hrvatsku MMA borkinju u nekoj od elitnih promocija, članicu velikog Bellatora.

Antonela Begonja-Orlić priprema se za svoju prvu profesionalnu MMA borbu, koja bi joj trebali biti prva stepenica prema nastupu za drugu najveću svjetsku promociju, Bellator, s kojom već ima potpisan profesionalni ugovor. Tu borbu odraditi će 18. studenog u Glasgowu, na eventu promocije Rage in the Cage.

Ova djevojka iz Privlake kraj Zadra inače već gotovo dvije godine živi u Dublinu, gdje trenira u elitnom SBG timu, pod okom Johna Kavanagha, čovjeka koji je stvorio Conora McGregora. Upravo je on onaj koji je Bellatoru rekao kako u svom klubu ima borkinju spremnu za nastupe u njihovom kavezu. Antonelino kickboxing i karate iskustvo je dovelo do toga, uz naporne treninge grapplinga, na kojem zapravo posljednjih mjeseci najviše radi.

KO Media je napravio ovaj prilog, u kojem pokušava Antonelu najbolje moguće predstaviti pred njen prvi nastup. I ovaj video je kompilacija njenih izjava i snimaka s treninga.

“Trebala sam pravog trenera da me pogura, došla sam u SBG i potpisala sam za Bellator. Ovdje sam svaki dan u dvorani, treniram, pripremam se i spreman sam za borbu 18. studenog. Jednostavno sam osjetila da ovdje pripadam i da se moji snovi počinju ispunjavati”, rekla je Ivana, koja je dodala kako su Luka Jelčić i njegova djevojka Ivani bili njena najvažnija pomoć kada je tek pristigla u Irsku.

Krenuvši od amaterske skupine, Antonela je kroz treninge dogurala do toga da ju je John Kavanagh osobno pozvao u njihov MMA tim. I sada dalje samo treba raditi i korak po korak napredovati prema cilju. Naprijed Antonela!

thanks Jerry @kotvmedia. thanks Double Dees! ❤️

Objavljuje Antonela Begonja OrlićSrijeda, 10. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI