Ultimativni ljetni kamp za borce na crnogorskoj obali

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.06.2018 11:51h Autor:

Ilustracija


Ljeto je period u godini u kojem se najčešće opuštamo i odmaramo. Međutim dobar borac i tada nađe način kako da održi formu, ali da istovremeno uživa u slobodnom vremenu i relaksaciji.

Imajući ovo u vidu, Ronin – Carnage Global Team organizuje i ujedno Vas poziva da i vi budete dio trećeg međunarodnog “Ultimate Fighters Vacation” kampa, koji će se održati na jedinstvenom i prelijepomPorto Montenegru u Tivtu, u Crnoj Gori.

Tijekom sedmodnevnog kampa, pored šarenog i raznolikog sadržaja na crnogorskom primorju, sudionici će imati prilike da treniraju i usavršavaju svoje borilačke veštine pod nadzorom i učenjem vrhunskih terenera.

Za ovo će se pobrinuti između ostalog: Miša i Zoran Bačulov iz Srbije, Darija Albers iz Poljske, Ivan Strugar iz Crne Gore, kao i Nathan Carnage Corbett iz Australije. A poslije borbi i treninga vas čekaju skijanje na vodi, ronjenje, noćni izleti i provod.

Kamp počinje 24.06.2018. godine, i završava se 01.07.2018. godine.

Cijena celokupnog kampa u trajanju od 7 dana iznosi 250€, dok je cijena jednodnevnog sudjelovanja 50€.

Molimo zainterane da obrate pažnju da navedene cijene NE uključuju smeštaj i troškove prijevoza. U ponudi kampa imamo pakete od hotela sa 2 zvijezdica do hotela sa 5 zvijezdica, kao i transport od aerodroma do autobuskih stanica i hotela. Molimo Vas da svako pitanje postavite na doje navedenoj e-mail adresi.

IZDVAJAMO:
– Bogat program u slobodno vreme(ronjenje, skijanje na vodi, noćni izleti brodom, večere)

– Izleti
– Dnevno 2 treninga
– Dnevno 1 trening joge na obali mora

– Muay Thai, Kick-box, MMA, Box

PREPORUČENI NIVO ZA UČESNIKE:

– Od početnika do profesionalaca

Za više informacija pišite na [email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI