Direktor UFC-a: Zovko i Fight Channel su odradili vraški dobar posao, veselimo se budućoj suradnji

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.04.2016 11:12h Autor:

Photo: Fight Site

UFC je pokorio Hrvatsku, ali to nisu učinili sami. Najjača svjetska MMA promocija blisko je surađivala sa svojim lokalnim partnerom, Orsatom Zovkom i njegovim Fight Channel timom te su izuzetno zadovoljni ostvarenom suradnjom pa je tako europski šef UFC-a, James Elliot, na press konferenciji nakon eventa odao priznanje svom “malom” hrvatskom partneru.

“Imamo jak i talentiran tim koji organizira sve evente, ali gdje god se uputimo uvijek surađujemo s lokalnim partnerima koji poznaju teren i pomažu nam da se snađemo u lokalnoj sredini. Orsat Zovko i cijeli Fight Channel tim su naši dobri partneri već jako dugo i učinili su vraški puno kako bi nam pomogli da nastavimo graditi ovaj sport. Čine ogoroman posao za promociju UFC-a, ali i domaćeg i regionalnog MMA-a. Presretni smo što imamo Fight Channel za svoje partnere, bili su velika pomoć i nadamo se da ćemo sve ovo ponoviti”, rekao je dopredsjednik Elliot.

UFC Fight Night 86 priredba pretvorila se u pravi uspjeh. Arena Zagreb bila je rasprodana, a publika je sjajnom atmosferom podigla UFC-ovu produkciju za još jednu stepenicu tako da je čitava večer definitivno zadovoljila sve strane, a Fight Channel je ponosan što je mogao sudjelovati u ostvarenju ovog povijesnog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI