Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC na svom webu predstavio Stošića: “On će biti europska verzija Johnnya Walkera” | Fight Site

UFC na svom webu predstavio Stošića: “On će biti europska verzija Johnnya Walkera”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.05.2019 16:30h Autor:

Darko Stošić

Darko Stošić posebno je najavljen od strane UFC-a, putem službene web stranice najveće svjetske borilačke promocije. Njegov subotnji nastup istaknut je kao posljednja prilika fanovima za početi pratiti Darka od početka. Osim toga je nazvan europskom verzijom nove senzacije poluteške kategorije, Johnnya Walkera.

Autor E. Spencer Kyte spomenuo je Stošića unutar redovne rubrike “On The Rise”, u kojoj se prije svakog eventa predstavi tri borca na koje bi se posebno trebalo pripaziti. Iako je Darka spomenuo već i prije njegovog debi nastupa, upravo impresivan način na koji se predstavio promociji razlog je zašto je odlučio još jednom fanovima obratiti pažnju na srpskog borca iz Cro Cop tima.

“Ovo bi mogla biti vaša posljednja prilika da počnete pratiti Darka Stošića od početka i nisam htio da ju propustite, odnosno da ga ne spomenem ovdje samo zbog toga što sam ga već spomenuo prije njegovog debija i borbe protiv Jeremya Kimballa prošlog ljeta u Hamburgu. 

Tako da, pripazite na ovog 27-godišnjeg Srbina, jer ako napravi Devinu Clarku ono što je napravio Kimballu, on će postati europska verzija Johnnya Walkera. Naravno, bez osmijeha češirske mačke i plesa nakon pobjede.

Stošić je jedinstven tip, šest stopa (183cm) visoki bivši teškaš, judoka nevjerojatne brzine i atleticizma za nekoga tako snažne građe. U svom debiju je pokazao nevjerojatno strpljenje i staloženost, pričekao je protivnika da se izloži, a onda ga je završio hitrom i brzom kombinacijom udaraca.

Clark je vrhunski ispit za ovog učenika Mirka Filipovića, iskusan borac vrlo dobrog hrvanja i dokazane sposobnost borbe na visokom nivou bez umaranja. Upravo on je tip protivnika kakav je Stošiću potreban da bi se upustio u borbe s idućim nivoom protivnika unutar poluteške kategorije. Ukoliko ovog vikenda odradi impresivan nastup, nemojte se čuditi kad ljudi počnu o njemu govoriti kao borcu o kojem će se narednih godina itekako pričati”, piše na službenim stranicama UFC-a.

Stošić je svojim talentom i fizikalijama za sada osvojio simpatije velikog broja fanova. U našoj regiji je zvijezda i prate ga ljubitelji slobodne borbe neovisno o lokaciji. Na njemu je da to isto napravi na velikoj sceni. Treba samo u kavezu potvrditi ono što može, a nakon toga će fanovi upoznati i njegovu osobnost. Onda će neupitno postati popularan i u svijetu. No, treba ići korak po korak. Kao što kaže gore podijeljeni tekst, sve je na njemu. Jedan impresivan nastup i možda Darko neće postati europski Johnny Walker. Možda s vremenom ovaj postane brazilski Darko Stošić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI