Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC i Fight Channel potpisali novi ugovor o suradnji! | Fight Site

UFC i Fight Channel potpisali novi ugovor o suradnji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.10.2014 04:18h Autor:

Orsat Zovko & Garry Cook

Vodstvo najveće svjetske borilačke promocije, UFC-a, jučer je sklopilo ugovor s Fight Channelom, europskim satelitskim i kabelskim programom specijaliziranim za borilačke sportove. 

Kanal je i prije emitirao UFC-ove evente u regiji, ali je sada potpisan novi ugovor koji uključuje prikazivanje ostalih UFC-ovih sadržaja poput reality showa The Ultimate Fighter (TUF), raznih emisija, dokumentaraca i materijala iz arhive.

Fight Channel se time priključio vodećim europskim, bliskoistočnim i afričkim kanalima kao što su BT Sports, Setanta, RTL9 i C More koji također emitiraju UFC-ov sadržaj.

Fight Channel će UFC-ov sadržaj emitirati u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji te Bosni i Hercegovini, a bit će dostupan u preko 1,5 milijun kućanstava na platformama kao što su Total TV, BNet i SBB.

Garry Cook, UFC-ov glavni direktor za Europu izjavio je: “U zadnjih se nekoliko godina UFC Europom proširio bez presedana. Fight Channel je kao naš partner u tom širenju definitivno igrao veliku ulogu, a sad smo posvećeni daljnjoj izgradnji tržišta ponudom sasvim novog sadržaja u regiji, a radimo na tome i da vidimo koje bi još bile UFC-ove mogućnosti u Hrvatskoj.”

Na to se nadovezao direktor Fight Channela, Orsat Zovko: “Iznimno nam je drago što nastavljamo, ali i širimo partnerski odnos s UFC-om, najvećim borilačkim brandom. Nadam se da će znanje I iskustvo koje smo skupili u zadnjih 20 godina pridonijeti popularizaciji UFC-ovog branda još više u ovoj regiji.”

“U zadnje dvije godine Fight Channel je emitirao sve UFC-ove LIVE evente koji su u regiji stekli brojne poklonike. Novi UFC sadržaj će našim gledateljima sigurno još približiti UFC i time će sigurno porasti popularnost ovog međunarodnog branda. Naš je krajnji cilj dovesti UFC event u Hrvatsku.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI