Čudesni El Bouni: Nakon što je svladao Marjanovića na FFC-u, sinoć stigao do nove pobjede u Nizozemskoj!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.06.2014 14:07h Autor:

Foto Facebook

Marokanac Ibrahim El Bouni je proteklog vikenda u Zadru ubilježio svoju treću pobjedu u FFC-u. Mladi talent je svladao bosanskohercegovačkog borca Denisa Marjanovića jednoglasnom odlukom sudaca. Nakon prve dvije poprilično izjednačene runde, El Bouni je u trećoj bio znatno bolji što je sucima olakšalo posao. Tako je Marokanac nakon nokauta protiv Emkić, svladao i drugog bosanskohercegovačkog borca kojeg je FFC stavio pred njega. Kada tome pridodate pobjedu protiv Fabjana te u najmanju ruku kontroverzan poraz od Milanovića, sasvim je jasno da se radi o pravom dragulju.

No, nova pobjeda El Bounija i ne bi bi la toliko čudna da Marokanac ovog vikenda nije odradio još jedan meč te da u njemu nije ubilježio još jedno slavlje. Gotovo odmah po slijetanju njegovog aviona u Amsterdamu, Ibrahim je nastupio na manjoj priredbi gdje je ukrstio rukavice s borcem iz Golden Gloryja – Samirom. Iako je Samir prema onome što se zadnjih dana moglo vidjeti u medijima, prilično neugodno i neprimjereno vrijeđao El Bounija, Marokanac je u dvoboj ušao hladne glave i vrlo dobre taktike. Na kraju je Samiru očitao lekciju iz kick boksinga te je vrlo lako slavio i u tom dvoboju.

Dva od dva – tako bi se mogao sažeti protekli vikend za ovog FFC borca.

U kratkoj izjavi za Fight Site, El Bouni je prokomentirao pobjedu protiv Marjanovića.

"Sretan sam zbog pobjede. Marjanović je vrlo čvrst borac koji ima izuzetno tvrdu glavu. Dobro sam ga par puta pogodio, no imao sam osjećaj da više boli mene nego njega. Odlično je spuštao glavu i namještao čelo pa sam ga pogađao baš u tu točku. Kada sam skinuo rukavice i bandaže, prvi članak na ruci mi je bio potpuno otečen. To me neće spriječiti da ponovno sutra nastupim u drugom meču", poručio je El Bouni kojem je svejedno s kim će se sljedeće sučeliti u FFC-u.

"Volio bih se boriti protiv Paul Daleyja ili Jasona Wilnisa. Ali, sasvim mi je svejedno. Neka mi dovedu koga hoće", zaključio je ovaj potentni mladi borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI