Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Srbiji otkazan Victory MMA Challenge | Fight Site

U Srbiji otkazan Victory MMA Challenge

Vijesti iz regije 30.09.2013 08:38h Autor:

MMA

Iznimno loše vrijeme koje je protekle nedjelje zahvatila našu regiju i koja je Rijeku učinila čak najkišnijim gradom na svijetu tog dana nije zaobišlo ni Beograd.

Upravo tamo se na otvorenom trebao održati MMA event Victory Challenge s amaterskim i polu-profesionalnim borbama, ali organizator je ipak bio primoran otkazati mečeve.

Putem Facebook profila odluku je u nedjelju oko podneva objavio jedan od čelnih ljudi eventa Aleksandar Radosavljević, a tijekom večernjih sati ponudio je i ispriku svima koju su oštećeni takvom odlukom za koju uostalom ni nisu imali previše izbora.

"Znam da od oprostite nemate ama baš ništa i to je riječ koju ja najviše prezirem, ali imam veliku potrebu iskoristiti ovu odvratnu riječ za sve ljude koji su došli iz Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore… Za sve natjecatelje koji su se uzalud spremali. Najiskrenije mi je žao i pokušat ćemo u što skorije vrijeme ispraviti ovu grešku koju smo napravili. Iz najbolje i najiskrenije želje izrodilo se veliko sranje", napisao je Radosavljević.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI