Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Srbiji najavljeni humanitarni borilački seminari | Fight Site

U Srbiji najavljeni humanitarni borilački seminari

Vijesti iz regije 18.05.2014 22:57h Autor:

MMA

Ogromne poplave koje su posljednjih dana pogodile Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku digle su na noge također i brojne poznatije borce, a u Srbiji su već za idući tjedan najavljeni humanitarni borilački seminari.

Prihod će, naravno, biti namijenjen stanovnicima najteže stradalih područja, a o svemu je detaljnije izvijestio na svom Facebook profilu Aleksandar Rajačić. Trenutno su najavljeni seminari u Beogradu, Novom Sadu i Čačku, a više informacija bit će objavljeno na Facebook stranici.

"Naš plan je da organiziramo više humanitarnih seminara tijekom jednog ili više dana. Termini održavanja seminara zavisit će od situacije u zemlji pošto većina sportskih centara trenutno ima funkciju prihvatnih centara. Koliko god bude zainteresiranih toliko ćemo održati seminara. Cilj seminara je prikupljanje novca kao pomoć žrtvama poplava koje su pogodile našu zemlju. Cijena seminara neće biti fiksna već ćemo raditi po principu koliko tko može donirati", objavio je Rajačić.

Spomenimo i da se bosansko-hercegovački borac Denis Stojnić također uvelike angažirao kako bi pomogao svojim sunarodnjacima u ovoj teškoj situaciji te je pokrenuo humanitarnu akciju kojom pokušava prikupiti pomoć iz inozemstva.

 

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI