U Splitu se priprema pravi boksački spektakl s Bilićem u glavnoj ulozi!

Vijesti iz regije 24.05.2012 08:00h Autor:

Ante Bilić

Ovog ljeta Splićani će, kao i svi njihovu posjetitelji, moći uživati u zaista pravom boksačkom spektaklu kakav se rijetko održava na našim prostorima. Ante Bilić pred svojom publikom će braniti WBO titulu prvaka Europe!

Na priredbi koja će biti održana negdje tijekom rujna održat će se ukupno sedam boksačkih mečeva, no osim njih održat će se i nekoliko borbi po K-1 pravilima. Zasad je poznat boksački dio fight carda, dok se ostale borbe tek ugovaraju.

Tko će biti Bilićev protivnik zasad još uvijek nije poznato, tri borca trenutno figuriraju kao potencijalni napadači na njegovu titulu, a svi su redom iznimno opasni borci. Protiv Bilića borit će se netko od sljedećih boraca: Sebastian Zbik (30-2), Martin Murray (23-0-1) ili Grzegorz Proksa (27-1).

Prije nego Bilić i njegov protivnik uđu u ring, održat se još jedna borba za titulu. Aleksander Alekseev naći će se u meču za EBU i WBO titulu Interkontinentalnog prvaka.

"Teška obrana čeka Antu Bilića, ali ako hoće do vrha srednje kategorije, to je jedini put. Pobijedi li Ante bilo koga od tri spomenuta moguća protivnika, zagarantirana mu je borba za svjetski naslov!", rekao nam je Veljko Vetma.

Pripreme će ovog puta biti iznimno dugotrajne i temeljite. "Idućeg tjedna započinjemo s intenzivnim baznim pripremama i one će trajati do 10. srpnja. Moramo odraditi najbolje pripreme do sada. Nije lako boksati u Splitu pred domaćom publikom protiv takvih protivnika, ali Mile Bajić i ja dat ćemo sve od sebe da tko god bude bio na drugoj strani upamti najlipši grad na svitu, Split", dodao je Vetma.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI