Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Rijeci predstavljen grafit u spomen na legendarnog Borisa Ilića (FOTO) | Fight Site

U Rijeci predstavljen grafit u spomen na legendarnog Borisa Ilića (FOTO)

Vijesti iz regije 18.11.2012 20:49h Autor:

Familija Ilić uz grafit (foto: Arsen Miletić)

U Rijeci je u nedjelju i službeno javnosti predstavljen grafit koji je napravljen u spomen na legendu riječke, ali i hrvatske borilačke scene Borisa Ilića.

Vrlo lijepa inicijativa da se izradi grafit u sjećanje na Borisa Ilića, sportaša koji je nezavisnoj Hrvatskoj prvi donio jednu svjetsku zlatnu medalju, napokon je realizirana te predstavljena javnosti. 

Za one koji nisu upoznati s karijerom Boris Ilića, radi se o WAKO svjetskom prvaku u low kicku koji je svoju titulu osvojio u Parizu početkom prosinca 1991. godine, a spomenimo i kako danas njegov sin Dorijan Ilić vrlo uspješno plovi MMA vodama te predstavlja jednu od naših najvećih nada u teškoj kategoriji.

Život Borisa Ilića naprasno je prekinut velikom tragedijom koja se dogodila 15. kolovoza 1998. godine, kada je poginuo u prometnoj nesreći. Više o životu i karijeri Borisa Ilića možete saznati na portalu Moja Rijeka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI