Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Reljiću se probudila glad za borbama, Gluhak tvrdi da je pokraden | Fight Site

U Reljiću se probudila glad za borbama, Gluhak tvrdi da je pokraden

Vijesti iz regije 10.09.2017 12:57h Autor:

Reljić i Gluhak (Facebook)

Goran Reljić i Ivan Gluhak sinoć su u Liverpoolu debitirali u boksu bez rukavica.

‘Ghost’ je već u svom prvom nastupu postao prvak poluteške kategorije u BKB promociji i to nakon sjajne predstave protiv Rickyja Neldera kojeg je u čistim udarcima nadmašio s 39-17.

“Još jedna borba je iza mene. Ovoga puta radilo se o boksu bez rukavica. Bilo je zabavno iskustvo nastupati pod ovim pravilima i sretan sam što je sve dobro završilo. Skidam kapu Rickyju Nelderu koji je pokazao veliko srce u ovoj borbi. Imam sve najbolje za reći o BKB promociji i zahvaljujem im se na ovoj prilici. Sada kada je sve ovo iza mene, vrijeme je i da se zahvalim svojim trenerima, trening partnerima, prijateljima i svima koji su posljednjih mjeseci trpili moja sranja. Iza mene je težak period, ali sada je sve gotovo i ponovno osjećam glad za borbama. Posebno se zahvaljujem trenerima Khalidu Mahzoumu, Waldu Santa Cruzu i Vittoriju Valoriju koji su mi uz ulogu trenera obnašali i onu roditelja i prijatelja. Nikada ne bih uspio bez vaše pomoći, volim vas”, poručio je Reljić na Facebooku nakon meča.

Zadovoljan svojim nastupom, ali ne i odlukom, bio je Gluhak koji je ovom prigodom remizirao nakon pravog rata s Jamesom Higgyjem. Iako je hrvatski borac statistički više pogađao, suci su odlučili da u ovom meču nema pobjednika.

“Ljudi, neriješen rezultat nakon tri runde makljaže. Iako sam prokraden i trebao sam pobijediti, dali su neriješeno jer je protivnik domaći borac. Svejedno, neka im bude na dušu. Ovo je velik izazov i pobjeda za mene! Ovu borbu i uspjeh posvećujem svojim najvećim ljubavima, ženi i kćeri”, prokomentirao je ‘Braveheart’.

Goran Reljić postao BKB prvak, Gluhak odradio neodlučenu borbu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI