U Prološcu održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu

Vijesti iz regije 18.03.2014 11:34h Autor:

Prvenstvo Hrvatske

U organizaciji HKBS- a i kickboxing kluba "Imotski", u novoj športskoj dvorani u Prološcu održano je 21. Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu.

Odrađene su discipline full contact (juniori i seniori), light contact (juniori) te point fight (ex. naziv semi contact- kadeti i seniori). Ovo prvenstvo poslužilo je i kao generalna proba potencijalnim hrvatskim reprezentativcima, a izbornike Joška Sunaru (full contact), Željka Derdića (light contact) te Zvonka Kara i Dražena Šalkovića (point fight) nakon ovako kvalitetnog natjecanja zasigurno očekuje vrlo težak posao.

Seniore ove godine očekuje Europsko prvenstvo koje će se u studenom održati u Mariboru (point fight) te u Bilbau u listopadu (full contact). Juniori ove godine u rujnu putuju na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Riminiju za sve discipline.

Na prvenstvu Hrvatske nastupio je ukupno čak 281 natjecatelj iz 44 kluba iz cijele Hrvatske. Odlične borbe održane su u potpuno ispunjenoj dvorani.

U point fightu najuspješniji klub u seniorskoj konkurenciji bio je Tigar iz Karlovca, a kod kadeta Sušak iz Rijeke. U konkurenciji juniora u light contactu najuspješniji klub bio je Mawashi iz Makarske, a u full contactu je u konkurenciji juniora i u konkurenciji seniora najuspješniji bio Pit Bull iz Splita.

Sve prvake i ostvarene rezultate na ovom natjecanju možete pogledati na linku:

http://kickboxing.com.hr/Tournament/prventsvo-hrvatske-pf-sk-s-lc-j-fc-j-s/Results/34?dg=84

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI