U Našicama održan Impact Fight Night (VIDEO)

Vijesti iz regije 05.06.2013 16:01h Autor:

Impact Fight Night

U velikoj dvorani kralja Tomislava u Našicama pred oko 1300 gledatelja vrlo uspješno održan međunarodni borilački spektakl pod nazivom "IMPACT NIGHT NAŠICE 2013.".

Održano je 15 borbi prema low kick, K1 i MMA pravilima, a uz domaće borce iz Našica iz kluba KSB "IMPACT" Našice nastupili su borci iz Osijeka, Valpova, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Otoka i Đakova, kao i borci iz Srbije, BiH i Mađarske.

Nakon državne himne, koju su odsvirali članovi Gradske glazbe Našice, ovu priredbu je otvorio predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, koji je ovom prilikom pohvalio rad kluba Impact Našice te se također zahvalio i svim udrugama i klubovima, kao i svim sponzorima koji su pomogli da se ovako nešto u Našicama održi. Gospodin Pavlus je također rekao kako mu je izrazito drago što je i u ovom slučaju pokazano jedinstvo kako udruga, tako i klubova koji rade i djeluju na području grada Našica i koji su svi zajedno zaslužni za ovaj spektakl.

U nastavku ove međunarodne priredbe uslijedile su borbe, a kao poslastica večeri je svakako bila borba između domaćeg borca kluba KSB "IMPACT" Našice Stjepana Paske i borca Slaviše Koića iz BiH. Sa zadovoljstvom možemo reći kako je u ovoj borbi naš borac Stjepan Paska, a ujedno i trener KSB "IMPACT" Našice, premoćno pobijedio svog protivnika knockoutom već u prvoj rundi.

VIše o ovom eventu može se pronaći na portalu nasice.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI