U Beogradu se 27. svibnja održava otvoreno prvenstvo Balkana u MMA

Vijesti iz regije 18.04.2018 19:56h Autor:

Balkan Open

Sportski centar “Šumice” u Beogradu, ugostiti će 27. svibnja prvo otvoreno prvenstvo Balkana u MMA-u. U pitanju je turnir kadeta, juniora i seniora, a sve organizira Beogradski MMA savez.

Ovo natjecanje savez organizira nakon što su bili zadovoljni odazivom i kvalitetom borbi na nekim ranijim turnirima, no ovog puta pokušati će napraviti puno veći projekt, na kojem planiraju okupiti natjecatelje iz cijele regije, ali i šire. Tako su se već na plakatu našle zastave Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije, Bugarske i Moldavije, no budući da je u pitanju otvoreno prvenstvo, za sudjelovanje se mogu prijaviti predstavnici svih MMA registriranih MMA klubova.

“Na ranije održanim otvorenim prvenstvima imali smo odličan odaziv klubova iz cijele regije pa smo ih ovog puta odlučili okupiti sve na jednom mjestu, na natjecanju imena “Balkan MMA Open”, objasnili su organizatori, dodavši kako se nadaju od ovog stvoriti natjecanje kojem bi se domaćini izmjenjivali godinu za godinom.

Ukoliko vas zanima sudjelovanje, pravila možete preuzeti na OVOM linku. Prijaviti se možete na web stranicama saveza, dok sva pitanja možete postaviti putem e-maila [email protected] ili na telefon +381 60 730 50 00. Kotizacija za sudjelovanje je 1500 dinara, što iznosi oko 100 kuna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI