Trušček se ekspresnim gušenjem vratio pobjedama pa otkazao borbu s Radakovićem: “Idem u Japan!”

Vijesti iz regije 05.08.2017 15:50h Autor:

Ivica Trušček (Foto: FFC)

Nakon gotovo pa sedam mjeseci pauze, ali i šest uzastopnih poraza, Ivica Trušček u Kninu se vratio na pobjedničke staze.

Hrvatski MMA veteran i vjerojatno najaktivniji borac s ovih prostora svladao je jučer na “Road to Pancrase II” priredbi Leona Vinogradca.

Za MMA debitanta kobno je bilo gušenje iz prve runde, a prema Truščekovim riječima meč je potrajao svega jednu minutu.

“Dobio gušenjem za jednu minutu. Leon ima više hrabrosti nego ja u 10 života. Idem u Japan jbt!!! Road To Pancrase je uspješno završen. Da mi je to netko rekao prije 10 godina, stjerao bih ga u kurac. P.S. Marko Radaković i Žarko Sekulić, sorry dečki, ali ne mogu onda u Budvu 01.09.”, napisao je Trušček na svom Facebook profilu.

Iz ovih se riječi može zaključiti da se Ivica našao među odabranim pobjednicima koji će dobiti priliku za nastupom na glavnom Pancraseovom eventu, baš kao što su je nakon krapinske priredbe iste promocije dobili Matija Blažičević, Marko Burušić i Anto Radman. Nažalost, sva su trojica u travnju ove godine upisali poraze u srazu s japanskim suparnicima.

Posljednji dio Truščekove Facebook objave sugerira nam i kako je zbog novonastale situacije odgođen njegov meč s Radakovićem koji je bio planiran za spomenuti datum na MFC 6 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI