Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Trušček prokomentirao FFC 29: Jelčić je svjetska klasa, Petje ima hrabrosti više nego bih ja imao u sto života… | Fight Site

Trušček prokomentirao FFC 29: Jelčić je svjetska klasa, Petje ima hrabrosti više nego bih ja imao u sto života…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.04.2017 16:52h Autor:

Ivica Trušček

Ivica Trušček bio je u pratnji Luke Jelčića na FFC 29 eventu, pa je tom prilikom odlučio putem Facebooka prokomentirati cijeli event.

Trušček je trenutno na pauzi nakon FFC 27 eventa i poraza od Roberta Soldića u borbi za naslov FFC prvaka velter kategorije. No, vrlo popularni domaći borac nikako ne propušta FFC evente, a ovom ljubljanskom je rekao samo najbolje stvari.

Njegov status prenosimo u izvornom obliku karakterističnog Ivičinog stila pisanja i izražavanja:

“Ostvaruje se ono kaj smo svi znali, moj prijatelj Luka Jelčić je svjetska klasa i mora odmah u UFC, a za godinu-dvije i tamo bude važan igrač i top 5 borac.

Moj ATT drug i dobar frend Ivan Erslan je pokazao 5% svojih mogućnosti i svejedno uvjerljivo dobio meč. Za par godina bude gdje je Luka sad. Talentiran, pametan i vrijedan, neuspjeh je jednostavno nemoguć.

Samo Petje je pokazao više hrabrosti nego bi ja mogao u sto života, a o vještini koju ima ja ne smijem ni govoriti. Čudo od borca i obožavam ga gledati, najviše od cijelog FFC rostera koji je ispunjen top borcima.

Mensur Murić je mladi fajter sa mirnoćom veterana i tehnikom velikana. Zapamtite njegovo ime, čulo se bude još puno za njega, Šakica je jučer rastavio, a mene oduševio.

Abus Magomedov je opasan lik i poslije meča sam mu zahvalio kaj mi je poštedio život u Linzu. Ne mogu vjerovati da sam se s njim borio i još mislio da ga mogu dobiti. Očito sam totalni luđak i ne vjerujte mi vise ni riječ.

Tilen Kolarič i Ahmed Vila su imali kratku, ali vrhunsku borbu u parteru koja je bila jednako zabavna kao kad se teškaši zakopaju i izmjenjuju bombe. Tilen ima FFC skor 0-2, ali je puno puno bolji od te papirnate matematike i ne moguće je da i slijedeći put bude poraz. Dobar dečko i borac, žao mi je što je izgubio. Kvaliteta Kolarića govori još više o Ahmedu koji je ne samo iznimno dobar borac, nego je posebno dobar dečko i osoba. Moram se pohvaliti da sam ga još preko TV-a i interneta “pročitao” kao takvog i kad se Pejić vrati u UFC, Vila bude za početak uzeo njegov pojas, a onda polako i on za Ameriku…

Dylan Tuke je 21-godišnji Irac koji zna 22 puta više od mene i makar nema zube (izgubio je prva 4 u borbi koju je hrabro nastavio i na kraju uvjerljivo pobijedio), pravi je gospodin i rijedak talent. Ako Luka kaže da ući od njega, onda znate koliko je sati. Remember the name.

Još jedan odličan FFC i hvala Orsatu i Marku Petraku kaj rade najbolje evente na kojima sam ikad bio, a bio sam na svima. Publike je nažalost bilo jako malo, ne znam gdje je zapelo jer su se u dvorani događala čuda, pa je šteta da više ljudi nije gledalo uživo. Na fight cardu je bilo nekoliko domaćih boraca i po gradu su bile velike reklame tako da su i taj dio pokrili i nema alibija za gledatelje. Ne pada mi na pamet kako bi FFC mogao biti bolji nego je sad, osim naravno da sam ja prvak.

Ponosan sam kaj većinu likova iz mog posta mogu zvati prijateljima, a za sve mogu garantirati da su ljudine i da je na planeti sedam milijardi takvih, imali bi raj na zemlji…

Ja ću se odmoriti još par mjeseci ili čak do Božića, doći u fizički visoku, a na vagi nisku formu, onda naći par kesa da si malo pozelenim Sherdog, nakon toga se vraćam u FFC i polako krećem prema pojasu u lakoj. Luka bude u to vrijeme isto išao prema pojasu, u produkcijski inferiornoj, ali svjetski ipak nešto poznatijoj organizaciji zvanoj Ultimate Fighting Championship.

Terror out.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI