Trušček pred nastup u M-1 promociji: Ako nekog Rusa mogu dobiti, onda je to ovaj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.11.2016 21:28h Autor:

Ivica Trušček

Ivica Trušček ponovno odlazi put istočnih krajeva, gdje će u petak nastupiti unutar elitne M-1 Global promocije. Sretan je što će ovog puta ipak imati stislki malo drugačijeg protivnika od onih koje je imao u nekim drugim ruskim promocijama.

Trušček u M-1 odlazi po peti puta, a prošla četiri pokušaja nije imao uspjeva. Mnogi se još sjećaju ljeta 2014. godine, kad ga savladao današnji UFC borac Islam Makhachev, no naš borac je uvjeren kako ovog puta ima puno veće šanse nego u toj borbi.

“U petak navečer se borim u Moskvi i idem napokon pobijediti Rusa čudnog imena Jebena Nakaza. Ili Dinala Prikaza, jedno od ta dva imena, nisam siguran.

Znam samo da me ovaj neće bacati kao oni s Kavkaza. Ovaj će mi htjeti izbiti još ovo malo pameti iz glave, odnosno brutalno me nokautirati, ali ako ikad nekog Staljina mogu dobiti, onda je to ovaj. Ako ne uspijem nastavit ću s pokušajima, a ako mi sada pođe za šakom, završava moja karijera na sjeveru, osim ako me ne pozovu nazad…”, napisao je Ivica u svom već poznatog stilu na Facebook profilu.

Danila Prikaza, kako je ime njegovom protivniku je borac velter kategorije, koji po Sherdogu ima skor od četiri pobjede, jedna neodlučene borbe i jednog poraza. Do sva četiri trijumfa došao je prekidom u prvoj rundi.

Nakon ove borbe, Trušček se počinje pripremati na FFC 27 u Zagrebu, gdje ga čeka borba za titulu najbolje regionalne borilačke promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI