Trušček poražen u Maleziji: Opet sam zajebao, od ovako lošeg još nisam izgubio

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.10.2016 17:43h Autor:

Trušček i Melillo

Ivica Trušček doživio je poraz na eventu promocije Abu Dhabi Warriors, a savladao ga je Talijan Giovanni Melillo, za kojeg je Ivica rekao da je najlošiji borac koji ga je do sada uspio pobijediti.

Trušček je nastupio u velter kategoriji, a borba se održala u Kuala Lumpuru, glavnog gradu Malezije. Ivica ju je prihvatio tek prije desetak dana, a izjavio je kako je to napravio iako je još osjećao posljedice svoje posljednje borbe, one na FFC-u u Linzu gdje je poražen prekidom.

Protiv Talijana, koji je do sada imao pro skor 4-1, odradio je svih 15 minuta te je poražen izuzetno neizvjesnom sudačkom odlukom. To što je bio blizu pobjede Ivici ipak ne znači puno, a iz njegovog Facebook statusa se moglo zaključiti kako je jako razočaran svojom izvedbom te je najavio kako više neće napuštati laku kategoriju. Status prenosimo u gotovo izvornom obliku:

“70 ili se prestajem boriti…
Od ovako lošeg jos nisam zgubil. Ako mi se mama zdeblja jos 20 kg, i ona bu me počela tuči…
Hvala na podršci i oprostite kaj sam zajebo… opet… Ne danas, nego prije 10 dana dok sam prihvatil borbu…
Neznam jel’ je definicija ludosti ili gluposti da stalno radiš jedno, a očekuješ drugo, kako god, ja sam obadvoje.”

Ivicin profesionalni skor trenutno bi trebao iznositi 31-27, no nismo sigurno jesu li na Sherdogu upisane sve borbe. U svakom slučaju, ne sumnjamo kako će već idućih mjeseci Terror imati novi nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI